Tuesday, November 3, 2009

03/10/2009

ari aku sanding 03/10/2009,thanks pada kawan2 blog aku yang dtg..aku syg korang la..heheheh... aku bukan tak nak tunjuk gambar sanding, tp segan sikit..gamba aku gedabak besar duk seblah laki aku..hehehehe..geram aku ngan pak andam tu..lain yang nak pkai, lain plak baju yang dia bwk masa wedding tu..janji sebelum wedding, fitting baju traditional, skali time bwk mase sanding, mak ai..gaun besar gedabak,dah la badan aku mcm king kong..dia suh aku pakai gaun plak..terkejut makk..dengan kasut tinggi 5 inch..adoyaiiii...tp takkan aku nak marah mase wedding aku kan..tak pela pak andam..ko tipu aku cmni yer..aku tak kisah pun...hehheeheheh.. aku show off sikit je gamba ni, sbb gamba dri photog tak siap lg..korang tgk la gamba besar gedabak aku duk seblah laki aku..hahahaha

muka aku tgh control bengang...


ni lagi ketara...hahahaha


time ni dah ok sikit





ko tgk apa tu ain..nak marah pak andam tu ke..hahahah..salah kan baju kunun..hahahah



ni muke cover kurus yer..bukan cover cun..hahahaha



footnote: ppssssttttt...ader ke sape2 kenai ngan peguam free...huhuhu..aku nak saman pak andam aku..hahahahahaha..saman 'sejuta' leh gak aku goyang kaki kat umah..wahahahahahaha

11 yang menjenguk:

SiTi said...

siAn KaT kO...kLO aKu PuN aKu BEngAnG dGn PaK aNdAm Tu...jAnJi LaIn...WAt LaIn..

saveme_zero said...

sian kat ko ain. bengong tol pak andam ko tu..eee sakit hati klu pk. well apa pun..ko sgt cantik ain.

virusatu said...

aku sgt sedih..tp nak wat cmne..dah nasib..pasrah jela..hehehehe..yang penting aku tak mo tunjuk gamba kawen ku dekat anak2 nnti..hahahahah

.::GaLaTiCoS::. said...

aduiya akk
sian plak....
tp akk nye muke cute xpe....

cintaKusayangMu said...

la..yeke ain..aku ingtkn mmg ko sanding pki gown cmtu..aku terpk gak..pesal lak laki ko cm phlawan melayu zaman hang tuah yg ko mcm ratu elizabeth masa tunku abdul rahman mohon kemerdekaan (ape aku merepek ni)...
klu aku la..msti aku dh ngamuk baling kasut biar tercacak tumik kasut kt ateh idung dia...ish...senagl tul...
g saman dia ain..nnt aku share ngn ko ye 30-70...moekkeke

virusatu said...

qis..aku memang sgt geram..mulut aku ader gak melezer kat dia mase mula2..tp nak tak nak aku pasrah gak pakai ..laki aku bukan main perli lg abg tu..leh plak laki aku ckp " bang..bini sy dah tak seimbang pakai gaun tu..' hahahahahaha..

galaticos : akak tak rela dik..hehehehe

Nur Syafawati said...

xpe la ain...ko dah selamat pun...ape2 pun akak doakan ko bahagia dunia akhirat eh..bab nak saman pak andam tu..aku setuju..kahhh

cIk pEnNa said...

kalu aku jd ko pun aku ngamuk!
x pe la..
yg penting..
sglnye dah selesai..
;)

po+yaty said...

jht lah pak andam tu
tp k.ain nmpk seri pengantin.
pegi pukul pak andam tu k.ain

ieda said...

ain slamat pangantin baru...lama aku x komen kat blog ko...xpelah ain dah selesai pun..tp kalo ikut marah mmg bengang..kalo aku pun mau kena pak andam tu..boleh pulak janji lain bw lain...

Sulamankasihabadi said...

salam kenal..selamat pengantin baru!!..semoga kekal ke akhir hayat...