Tuesday, September 8, 2009

3/10/2009



Salam..Lama betul aku tak update umah aku ini..lagi 24 hari aku akan menjadi sebahagian dari inchik tunang..errmm..debar2 gak tp wat biase jer..hehehehe..aku try nak upload kad kawen aku kat sini..tp tak leh masuk plak..sakit jiwo..
so kat sini..

aku berbesar hati menjemput semua blogger2 tegar yang sentiasa bg support kat aku dtg ke majlis aku
Pada:
03/10/2009
bertempat di :

Dewan Perdana, Akedemi Havea Malaysia, Institut Penyelidikan Getah, Sungai Buloh..

Sape2 yang tak tau tempat tu sila2 la roger aku yer..
aku tempek no aku kat sini..jgn segan2 roger2 yer..
Ain : 017-2007328

6 yang menjenguk:

saveme_zero said...

selamat pengantin baru in advance yer ain. moga berkekalan hingga akhir hayat..aminnn

zulyana said...

oit..
aku xdpt pun kad kawin ko....
kata nk pos...
tp abg posmen tu kate xde pun kad dr ko..
hahahhahah

cIk pEnNa said...

mano kad ain??

;)

virusatu said...

kwn2..aku dah sent sume kad kat korang..tunggu tau..lau tak dpt gak minggu depan, let me know k..

po+yaty said...

kak ain..

yaty da dpt kad akk

sgt gula okek

insyaallah yaty dtg nnt

SiTi said...

TaHnIaH aIn...MoGa bErKeKaLAN hNdAknYeR...jGn lupA UpLOaD GmBr mAjLIs Tu yEr