Friday, July 17, 2009

***Update Sesi Godek2 Majlis Aku ***


Sedikit Update pasal majlis aku..

Entri ni saje nak buat reminder untuk diri sendiri sebenarnya...Rasa banyak lagi yg tak complete. tarikh tu rasenye jauh lg..tapi bila ku kenang2 macam seriau je..heheheheh

Utk majlis di pihak aku:

1) Borang Nikah aku & tunang dan Ujian HIV - dah sentuh( tunang aku dah bg borang dia kat aku, tunggu nak gi jumpa tok kadi je, kemudian anta kat jais..pastu settle..HIV -ve..heheheh)
2) Kursus kawen - dah ambik setahun yang lalu..hehehe
3) Pelamin, baju nikah & baju sanding - baju nikah dah gi anta, cuma nak finalize baju sanding dgn pelamin..semua serah kat wedding planner
4) Gubahan hantaran - sendiri buat..
5) Barang hantaran - masih ade yg belum cukup, brg tunggu org sedekah..kahakakakahhhh..
6) Goodies utk tetamu & pihak laki - dah settle..tunggu nak tampal tag je..
7) Baju pengapit dua2 pihak - pengapit aku dah antar kainnya...pengapit lelaki , aku tak tau status..
8) Catering & dewan - dewan dah booking..catering pun dah..
9) PA Sistem - afad..(raihan)
10) Kompang - belum booked
11) Kad kawen- design dah siap cume belum print je..
12) Make-up - Semua pak andam aku yang wat..
13) Fotografer - aku ambik pakej wedding planner je..senang bak kata org " under one roof" tak yah nak pikir..heheheheh

7 yang menjenguk:

cIk pEnNa said...

wa..besh nye aku baca update ko nih wei..
aku pulak yg rasa tak sabo nye!

wakakakak
;)

cintaKusayangMu said...

ain..pesal lak pak andam yg make up ko...adeh...bab tu ku rasa cm xsesuai kot..huuhu....ko cari lak mak andam...

zulyana said...

mian...
ko nk kompang x?
kat tmpt aku de....
klu nk,ckp dgn aku...
ayah aku leh arrange kan..

chocolla said...

kak ain tau x bile besday nabilla? 27 Rejab 1430...20 julai 2009...kak ain tau nabilla dah penulis termuda(blum lg)

ctm-cak'on said...

jap je lg ain, aku lak yg x sabar2 ni, hehe...pas aku abis pantang nnt rajin2 la dtg umah aku ek, kang ko dah de laki x dpt le nk bjimba2 dgn aku. hehehe... siap nk ajak tdo lg ni taw ;)

E!ra said...

kak ain nak kitaorg blanja untk antaran kawin ke?hehehe...nanti kitaorg pikirkan..apa yg kak ain nak?

Siti said...

Sorry to interrupt. I noticed you following his blog, En.Azizan4444 from tinsusu87.blogspot.com. I reckon you interested to know something about him.

http://www.akubetul.com/2009/08/aku-jadi-mangsa-plagiarism-lagi.html